Доставка

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер или наш служител до указания във Вашата поръчка адрес.

  1.     Срокът за комплектоване и изпращане на поръчката е до 5 работни дни.
  2.     Разходите за доставка се поемат от потребителя.
  3.     Доставката на поръчка със стойност над  50,00 лева е безплатна .
  4.     Доставката се извършва от куриерска фирма Рапидо на адрес, посочен от потребителя. Потребителят осигурява  достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът  не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
  5.     При получаване на пратката, ви съветваме да проверите съдържанието на пакета за съответствие на изпратената стока с подадената заявка. 
    При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката
  6.     “Monsters fabric"  или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или E-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
  7.     Поръчаните артикули може да получите и на място в нашия офис в гр.София, кв. “Дървеница” ул.  “Пловдивско поле” 15 като в такъв случай няма да заплащате доставка, а само стойността на стоките.

Най-продавани

Information

Нови продукти

Снабдители

Няма снабдител

Етикети