Добре дошли в „Monsters Fabric”, онлайн магазин за различните детски дрехи и дрехи за пораснали деца!

Ако искате вашето дете още от люлката да бъде различно, да расте със свободен дух, да развие богато въображение, неподправен оптимизъм и индивидуализъм – тогава го облечете в една от нашите детски дрехи!

Детските дрехи на „Monsters Fabric” можете да намерите в нашия онлайн магазин и в приятелската ни мрежа детски магазини. Онлайн магазин за детски дрехи предлага гарантирано българско качество и уникален по рода си дизайн – с шеговити картинки и картинки за фенове на рок групи! Детските дрешки са подходящи, както за вашето мило малко "чудовище", така и като подаръци за други малки и по-големи "чудовища".

Кои всъщност са "чудовищата"! Това са различните хора, които понякога заради индивидуалността си изглеждат "чудовища" в очите на останалите. Именно те, обаче, са хората, които оценяват и харесват нови и нетрадиционни идеи, имат по-широк кръгозор, усмихват се повече и приемат живота по-ведро. Затова да си "чудовище" е готино! С онлайн магазин за детски дрехи „Monsters Fabric” ще си дарите повече смях, повече усмивки и повече щастливи мигове заедно с вашите деца!

Станете и вие "чудовище" - част от различните, готини хора!

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от Monstersfabric.com ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес с приложена 20% отстъпка.

Ако желаете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт и подготвяте Вашите пратки,без да се обвързвате с покупка от Monstersfabric.com, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% отстъпка за всяка куриерска пратка, по която сте платец. 


Най-продавани

Information

Нови продукти

Снабдители

Няма снабдител

Етикети